Fakturor & Betalning

Det ska vara enkelt att ta emot och betala fakturor.

 

Därför erbjuder vi flera olika faktura- och betalningsalternativ.

 

Pappersfaktura

Pappersfaktura får du automatiskt om du inte gjort ett aktivt val av digitalt fakturaalternativ. Du kan när som helst byta till ett annat alternativ. Pappersfaktura kostar inget extra.

 

E-faktura

E-faktura är en digital faktura som skickas direkt till din internetbank. När du ser fakturan i internetbanken godkänner du den för betalning med ett klick. Du ansöker om e-faktura direkt i din internetbank. Banken kommer att fråga om ditt kundnummer så det är bra att du har fakturan till hands. Med e-faktura får du fakturan snabbare än via traditionell post och risken för att faktura kommer bort under hanteringen försvinner.

 

E-postfaktura

Ytterligare en variant av elektronisk faktura är e-postfaktura. Ett mail skickas till din e-postadress, fakturan bifogas som en PDF. Du betalar sedan fakturan som vanligt genom din internetbank. För att ändra till e-postfaktura skickar du ett mail till info@lidkopingenergi.se .

 

Autogiro

Autogiro är ett enkelt och bekvämt sätt att betala fakturan. Din faktura betalas automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen. Du får fakturan som vanligt, antingen som pappersfaktura eller elektronisk faktura. Du kan ansöka om autogiro direkt i din internetbank, använd blanketten här, eller hör av dig till oss så skickar vi dig en blankett.

BLANKETT AUTOGIRO