Avbrottsinformation

Avbrottsinformation via sms

 
Vi vill att du som kund så smidigt som möjligt ska få information om eventuella avbrott i fjärrvärme-
leveransen som berör dig. Därför erbjuder vi sms-avisering som gör att du får avbrottsinformation direkt i din mobil. Sms-aviseringen är givetvis gratis och omfattar akuta och planerade avbrott.
Sms-tjänsten kompletterar den avbrottsinformation vi aviserar på vår hemsida och Facebook.

Så här fungerar det

När vår driftpersonal får kännedom om ett avbrott skickas ett sms ut till samtliga registrerade mobilnummer på de berörda adresserna. Vid planerade avbrott i fjärrvärmeleveransen  skickas ett sms ut till samtliga registrerade mobilnummer för de adresser avbrottet avser. Smset skickas dagen innan avbrottet kommer genomföras. Tjänsten bygger på samma system som VMA - viktigt meddelande till allmänheten. Tjänsten får enbart användas till samhällsinformation och inte i reklamsyfte.

Hur gör jag för att få tillgång till tjänsten?

Om du har ett mobilnummer registrerat på din bostadsadress får du automatiskt sms-avisering vid avbrott som berör din adress utan att du behöver göra något. Vill du få avbrottsinformation till ett mobilnummer som inte finns registrerat på din hemadress (exempelvis en företagsmobil) kan du lägga till detta själv. Det tar bara någon minut. Via länken nedan har du möjlighet att kontrollera dina uppgifter, ändra eller lägga till ytterligare mobilnummer och adresser. Här kan du även ta bort uppgifter

Lägg till, ta bort eller ändra mina uppgifter

Är du företagskund?

Om ni vill ha avbrottsinformation som berör ditt företag registrerar ni de nummer ni vill få information till på samma sida. Kom ihåg att uppdatera informationen vid eventuella förändringar av kontaktperson(er).